Lektion för Matilda!

Idag så red jag lektion för Matilda!
Det gick jättebra och jag är nöjd!, jag fick massor med tips om hur jag kan göra för att rida Lotus på bästa sätt.
När jag hade ridit ett tag så började Lotus gå i form, så som han aldrig har gjort med mig förut!
Otroligt nöjd är jag!
Har annars inte mer att säga, bloggningen här har typ varit sämst, men a. Jag ska försöka bättra mig lite iaf c:


Arkivbild

/Natalie

Påsklovs-lat?

Idag så har jag bara tagit det lugnt typ hela dagen, jag träffade Linn ett tag och då fotade vi eftersom att vädret var jättefint idag och hoppas det håller sig resten av veckan!
Det är ju påsklov nu, men jag har inte gjort så mycket speciellt hitils, jag har varit ganska lat faktiskt...

Imorgon så är det ännu en dag då jag inte kommer göra så mycket, det blir väl att åka till stallet eftersom det är hoppning och jag får troligast rida Masha om det inte har ändrats och sedan så ska jag packa eftersom att jag åker iväg till fjällen på onsdag! Det är väldigt taggat eftersom att Linn då också ska med till fjällen, det kommer bli asm!

Men annars så har jag inget mer att säga nu, det händer inte så mycket intressant så det finns inte något att blogga om men a...
Hare!

Jag är medveten om 3 saker.
1. Jag hade glasögonen idag.
2. Tugga inte tuggummi då man tar kort på sig själv, för man ser jäkligt nöjd ut.
3. Jag ser allmänt störd ut.


Natalie

ingen rubrik..

Dagen ridning vart skritt och trav runt ersboda. Det gick helt ok, Hon var lite dryg men hon rusade inte iväg med mig och det är väl huvudsaken.
Efter att jag hade ridit ut så tog jag lite galopp på banan. Hon var superduper duktig och bockade inte en endaste gång. Super nöjd är jag. Och jag är otroligt glad över att hon böjer på halsen nu utan problem. Förut när jag ville att hon skulle gå i form så slängde hon bara på huvudet. men nu så böjer hon fint och utan att slänga med halsen. Jag vill ju aldrig tvinga hästen ner i form utan försöka rida dom till den. Ibland går det, och ibland inte. så länge dom är nöjd och tuggar på bettet så är det väl ett bra täcken på att dom har förstått vad man vill.
Nu sitter jag bara och är yber töstig även fast jag redan druckit.. hehe...
Imorgon ska jag ju fara till pärla igen och då tänker jag faktiskt hoppa lite med henne, då jag sitter på.
För igår så fick hon ju hoppa lite själv men imorgon så tänker jag hoppa.. Vet att jag nyss sa det men... Jag ska hoppa iallafall... Haha okej jag ska sluta... Fast jag ska faktiskt hoppa på surf imorgon också!
Askul!!! Tagga!
Om ett tag ska vi fara och titta på en ny cykel till mig och fara och köpa ett par converse.
Har längtat aslänge efter ett par sånna :'3

Celina

nuet.

Hejsan, Nu ska jag försöka dra mig till stallet och ta hand om lilla Pärla.
Idag lär jag väl antingen rida till solens eller runt ersboda. Jag syftar på Ersboda eftersom att det är en ganska lång bit till solens och en väldigt lång galoppsträcka, så där kommer hon nog vilja rusa järnet. Och det vill jag inte!
Nä men så nu ska jag dra.
Hejdå

Celina

Skritt och hopp!

Hej!
Nu har jag kommit hem från Pärla!
Jag skrittade på en volt på banan. Tränade formen osv.
Hon skötte sig suveränt och lyssnade jätte fint! Gick JÄTTE fint på tygeln!
Jag är jätte nöjd med dem 20 minuterna!
Efter jag hade ridit så hoppade jag av och byggde upp ett litet hinder, Så att hon fick skutta lite!
Det gick jättebra! Fast det var ju mest för kul! :3
Det första jag fick höra när jag kom till stallet var att Pärla hade hittat på något nytt. Hon har börjat ta tygeln och rusa så att när Tina (hennes ägare) red igår, så föll hon av. Det ogillas extremt! Pärla backade nåt steg då jag frågade vad det är jag hör! Inte ska min lilla gris göra så!
Men nu under lovet blir det att ta det lungt, Fara och rida Pärla, och ha hoppning på surf! Askul!
Nu ska jag chilla lite innan jag ska laga lite mat ;3
Hoppas att alla får en fortsatt trevlig dag!

Celina

Påsklov!

Hej!
Bloggandet har inte blivit bättre för mig eftersom det varit mycket i skolan och det kan jag tyvärr inte göra något åt...Sorgligt nog!
Men nu är det påsklov! Yey!
Kommer att spendera varje dag hos Pärla :3
hos henne kommer jag då att försöka träna ganska mycket bommar och lite skutt och så, för att hon ska kunna vara lugn då jag hoppar bana och så. Hon har ju en tendens till att rusa efter hinderna och det är underskattat i mina ögon. Jag vill gärna kunna ha kontroll över henne...! Så det ska vi träna på i veckan!
Förutom Pärla nu då så rider jag ju självklart fortfarande på surf!! Jag har bara inte orkat skriva efter lektionerna..
I tisdags (förra veckan) så hade vi förberedande! Yippieh!! :D Vi skulle själv välja hästar, jag ville ha Diva, men dock kom jag lite sent så hon var redan upptagen. Så jag skrev upp mig på en ponny som jag aldrig ridit förr! Diana! Ett litet russ som är lika rund som hon är snäll om man får säga så..! ;)
Det gick asbra! Förutom att hon tjurade här och var, men det var ingen stor grej.
Nä, Nu ska jag chilla lite ;) Njuta av lördag och tagga upp tills imorgon! Då ska jag ju till pärla!
Världens finaste <3

Celina

Helt depp.


Bara jag som tycker att jag påminner om Bellatrix i HP i det det lite vågiga håret?

Har just ätit middag och ska snart iväg till stallet, ikväll så är det förberedande hoppning om jag kommer ihåg rätt. Jag ska rida Gandalf ikväll.. Jag är inte helt säker på att det kommer gå sådär superbra, men man kan ju alltid hoppas, och försöka såklart!
Jag är typ helt depp just nu,
- Först så gick det inte alls så bra på engelskaprovet som jag hade trott!
- Jag kommer inte rida ett skit på typ 1 vecka eftersom att jag åker bort på påsklovet...
- Vi har snart prov i fysik och matte och jag fattar verkligen ingenting.
bwerghwegr.

Ajah, har inget speciellt att säga nu, och jag ska hinna packa lite eftersom jag åker hem till pappa ikväll eller imorgon, och sedan måste jag iväg till stallet!

Masha

Idag på ridningen så fick jag rida Masha! En ganska ny ponny på SURF.
Hon var väldigt känslig i både munnen och i sidorna så man fick vara väldigt försiktig.. Vad jag vet så har hon inte alls gått mycket lektioner tidigare så jag antar att hon var lite ovan, och väldigtr spänd!, varje gång man skulle göra en halt så ryckte hon till och skyggade bakåt osvosv.
Idag så arbetade vi med böjning/ställning och en del sits också. Det blev en del undantag för mig eftersom att Masha blev väldigt nervös då jag satt ner i sadeln, så jag fick rida lätt då och då för att få henne att hitta en lugn takt att trava i.
Men annars så var det som inget speciellt, Masha var jättefin att rida trots att hon var så nervös, hon var jättefin att rida i övrigt, hon gick direkt på tygeln, vilket inte var det jag önskade just i den stunden, jag försökte mest få henne att hålla sig lugn, eftersom det kändes att hon tog dubbelt så många steg som Relios, men minst lika långa som Nixon...

Förövrigt så har jag väl bara att säga ursäkta för att jag typ inte bloggar någonting, men det har ju varit ganska mycket nu de senaste veckorna med skolan och praoen och så! Men nu då jag bara har den här bloggen så ska jag försöka skärpa mig!

Har ingen bild på Masha så det får bli en liten random bild, hihi för det är tråkigt utan bilder, typ..

RSS 2.0