Rebus (Rebel Star)

Idag när jag kom till stallet så blev det en liten överraskning!
Jag fick rida en ny ponny som hade kommit hit på morgonen. Han heter Rebel Star, men min ridlärare bestämde att vi kallar honom för Rebus. Eftersom att det redan finns en Star i stallet osvosv.

I boxen så var han väldigt jobbig och höll på att buffa och böka. När jag skulle tränsa försökte han till och med smita ut i stallgången, men som tur var så var vi några som fick tag på honom.

Jag trodde att han skulle vara lika jobbig att rida, bocka och skena massor - eftersom att han var så busig!
Men det visade sig sedan att han är mycket lugn och fin!. I början var det såklart lite stelt eftersom att jag inte visste hur jag skulle rida, och han bara släpade sina bakhovar efter sig, men jag ville samtidigt inte mana på för mycket eftersom att jag inte visste hur han skulle reagera. Men sedan så sparkade jag lite på han och då gick det bättre!

Vi hade markarbete idag, vi hoppade studs och jobbade mycket på bommar.
Det visade sig att Rebus är riktigt duktig på att hoppa! Vi trodde först att studsen skulle bli för stor för honom, men den vart snarare för trång.

Det var jätteroligt att rida Rebus!



/Natalie

Ingen bloggning på länge..?

Känner att den här bloggen ligger lite i dvala, men jag har inte haft något vettigt att skriva om, och jag har det inte nu heller, men...

Idag är det onsdag, imorgon och på fredag så är vi lediga och det är jätteskönt, för ja gär så himla less på allt skolarbete.
Just nu så sitter jag och chattar med kompisar osvosv.
Har som sagt inget vettigt att säga, och jag hinner typ aldrig blogga då jag kommer hem från stallet. På senaste tiden så har jag ridit Masha väldigt mycket och även Lotus. Men nu så börjar ju ridskoleterminen lida mot sitt slut och Lotus är ute i Flarken och körs med vagn! och om ungefär en månad så är jag och Lotus på ridläger på Sörgården!

Ville mest bara blogga och har inget annat vettigt att säga så, a. Hare B!

/Natalie

Sämst upd.

Hejsan, Jag vet att uppdateringen har varit sämst, men jag har nämligen varit utan dator så det har varit lite svårt att hålla igång uppdateringen.

Men hur som helst så har det börjat gå jätte bra med pärla nu! Vi tränar mycket dressyr och hon har börjat gå helt galet fint på tygeln utan att jag tvingar henne till det. Senast jag red henne så hoppade jag lite också, och det gick jättebra! Hoppade lite bana och så. Hon busade bara pytte lite! Som högst hoppade vi 70! STOLT. Lill pärlan kan ändå! Så på söndag blir det hoppträning för Sofia!

Jag har förmodligen inte hunnit berätta att jag ska ha Pärla på foder i sommar för att försöka få ordning på henne så att hennes ägare ska kunna rida henne, alltså eftersom att pärla kastar av henne hela tiden. Så det ska bli askul! Om det går riktigt bra kommer vi att starta en liten klubbtävling, så man får ju hoppas på det bästa!

Med Cayenne går det också bra, vi har lärt känna varandra så pass bra nu så att jag har börjat kunna galoppera med henne när jag rider ut.
Just nu är jag med Alida och vi ska fara till henne vid 3 tiden. Sedan kommer jag att sova hos henne.

Celina

RSS 2.0